Årets lineup: Prince, First Aid Kit och Rodriguez

prince

En vecka kvar – det gäller att vara snabb nästa måndag kl 09.00. Utmaningen för egen del är att jag sitter i ett flygplan då, men det löser sig nog, för gå ska jag på Stockholm Music & Arts. Självaste Prince kommer till stan. Sist han var i Stockholm var 2004 och då bjöd han upp mig på scenen, där stod  jag och sjöng med honom på scenen under ett par låtar. Crazy var det. Så förstå att mina förväntningar är höga även denna gång. Hans liveframträdanden är ju galet bra. För att inte tala om efterfesterna!

2007 skrev jag om Prince och hans försök att kontrollera sin musik. Från att ha varit innovativ på alla möjliga sätt och vis gjorde han senare en intervju i Mirror där han jämförde internet med MTV, dvs att internet var slut precis som MTV, något som en gång var hippt och cool och nu var ute. Det där ”the internet is over”har han förstås fått äta upp många gånger.  De två senaste låtarna har han släppt via YouTube så han har nog insett att han hade fel just där (om det nu var ett korrekt citat från tidningen).

Twitterkontot som släppte senaste videon är 3rdeyegirl så för den inbitne Princefantasten är det ett givet konto att följa.

Här kan du köpa hans senaste video, Screwdriver. eller kolla in den här RNR love affair som han också helt oväntat släppte i höstas:

 

/Brit Stakston

P.S Det här är inlägg 53 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar. 

Till toppen