Analogt manifest från JMWs sommarfest

Analogt manifest från JMWs sommarfest:

”Jag ska aldrig mer twittra. Jag ska aldrig mer facebooka. Jag ska aldrig mer blogga. Jag ska aldrig mer bambusa. Jag ska aldrig mer flickra. Jag ska aldrig mer användra Bloggy. Jag ska aldrig mer kommentera en artikel.  Jag ska aldrig mer SMSa. Jag ska aldrig mer gå in på Linkedin. Jag ska aldrig mer nanoblogga. Jag ska aldrig mer lägga upp en film på Youtube. Jag ska aldrig mer föra en dialog på Plaxo. Jag ska aldrig mer DM:a. Jag ska aldrig mer retweeta. Jag ska aldrig mer tagga. Jag ska aldrig mer Digga. Jag ska aldrig mer feeda. Jag ska aldrig mer sprida en film. Jag ska aldrig mer ladda upp ett foto. Jag ska aldrig mer redigera eller skriva en artikel på Wikipedia. Jag ska aldrig mer starta ett Ning-nätverk. Jag ska aldrig gå med i HI5. Jag ska aldrig mer Blipa. Jag ska aldrig mer Orkuta. Jag ska aldrig mer Jaikua. Jag ska aldrig med dela länkar på delious. Jag ska aldrig mer MSNa. Jag ska aldrig mer Skypa. Jag ska aldrig mer geo-tagga. Jag ska aldrig mer tömma mitt RSS-flöde. Jag ska avinstallera Google-reader. Jag ska aldrig mer använda G-mail. Jag ska aldrig mer aggregera. Jag ska aldrig mer Mash-upa. Jag ska aldrig mer Unconfra. Jag ska aldrig mer gå in på bilddagboken. Jag ska aldrig mer Bright-kita. Jag ska aldrig mer latituda. Jag ska aldrig mer kicka. Jag ska kasta min mobil. Jag ska aldrig mer buddyclouda. Jag ska aldrig mer crowdsourca. Jag har slutat dela google-documents. Jag har slutat shara. Jag kommer aldrig mer kommentera något på fairshopping. Jag ska aldrig mer picasa. Jag ska aldrig mer googla. Jag ska aldrig mer spotifya. Jag har slutat använda last.fm. WeFi finns inte i mitt liv längre. Jag ska stänga av hela Internet.

Jag är analog.

Björn Mellstrand

Till toppen