Vi behöver en fantastisk assistent

JMW är en kommunikationsbyrå. Men också ett väldigt kul ställe att jobba på. Att vårt arbete ska vara lustfyllt är så viktigt för oss att vi till och med har som uttalat mål att vara branschens roligaste arbetsplats.
Vi är 25 anställda. Nyfikna och prisbelönade. Nu behöver vi en assistent som hjälper oss att höja helhetsupplevelsen på kontoret ytterligare ett par snäpp. Såväl för oss själva som för de som besöker oss.
Så vem söker vi? Inte en tjej eller en kille. Inte någon ung eller någon äldre. För det är oviktigt. Vi söker någon som genuint brinner för service och har en naturlig blick för vad som behöver göras.
I stort som smått. Som trivs i ett högt tempo och som kan hålla huvudet kallt och prioritera vid behov. Eftersom tjänsten också till viss del kommer att innehålla en del enklare ekonomiuppgifter är det bra om du känner dig trygg med Excel. 
Många kommer att söka den här tjänsten. Personliga referenser kommer hjälpa oss att hitta rätt person. Skicka din ansökan med CV ett personligt brev till vår byråchef Markus Förberg: markus.forberg@jmw.se. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt.

Till toppen