Projektledare sökes till JMWGolin

Projektledare sökes till JMWGolin

Vi behöver bli fler och därför behöver vi dig. En driven, strukturerad och nyfiken projektledare som vill vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande företag.

Du har minst tre års erfarenhet från jobb på PR-byrå, gärna med varumärken inom livsmedel, teknik och B2B. Du är proaktiv och trygg i din roll som rådgivare och du lyfter gärna luren, trots att det är så enkelt att bara maila. Du är van att ta fram projekt- och produktionsbudgetar och du vet hur man får en arbetsgrupp att leverera i tid och inom budget. Du älskar att jobba i team, men kavlar gärna själv upp ärmarna när det behövs.

Hos oss kommer du jobba tillsammans med PR-specialister, strateger och kreatörer i en intensiv men snäll och omtänksam miljö, sex våningar ovanför Kungsgatan i Stockholm. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store. Och du kommer hitta en lagom balans mellan jobba-som-fan och känna att du får ihop livet.

Om JMWGolin

JMWGolin är en PR-byrå som är ovanligt bra på reklam. Vi bygger och vårdar relationer med hjälp av den typ av kommunikation som är bäst lämpad. Vi fungerar som nordiskt huvudkontor åt det globala byrånätverket Golin.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se senast 10 juni 2021.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen