Nya debattforumet DEBATE ON har premiär!

http://www.xtraordinarypeople.com/media/images/celebrity/full/Winston-Churchill.jpg

Imorgon sker en beta-lansering av det nya spännande ”efter-jobbet-eventet” DEBATE ON!

Tanken är att en DEBATE ON-debatt ska vara en ”kort men intensiv verbal kamp mellan två oeniga debattörer. Påhejade av en hetsande moderator och en engagerad publik”. Låter väl roligt? Jätteskoj tycker jag förutom att jag i skrivande stund har lätt panik över att jag ställde upp som en av beta-debattörerna…mot sanslöst trevlige Nikke Lindqvist….och vi ska debattera om Twitter!

  • Jag ska driva linjen för företagskonton.
  • Nikke driver linjen att Twitter är för privatpersoner.

Läs här Nikkes egna ord om morgondagen, han verkar ha lika stora ångest som jag inför morgondagens uppgift….Churchill jag behöver inspiration!

Jag tror att både Nikke och jag tackade ja för att vi triggades av att ge oss själva tid att vässa argumenten åt ett håll. Jag imponeras av vältaliga debattörer som följer sitt mål och bygger upp argumenteringen, nästan oavsett vad som händer….upplever mig själv i samma situation som en som…bara pratar : )

Att vara en god debattör är en ren konstform. Ser det som ren och skär övning 1A för egen del. Att ihärdigt argumentera för en sida.

Bakom det roliga initiativet ligger Henrik Ahlén från IVAG, Tomas Seo från Phorecast och tv-journalisten Christina Heurling som tillsammans med Tomas skriver på Voccine och på egna bloggen Jeurling. De säger att de gör detta för att:

”Vi gillar retorik och tycker det är kul med debatt, att träffa nya människor och höra deras tankar och åsikter.

Här kan du läsa mer om dem och tanken bakom DEBATE ON.

Kom gärna förbi imorgon – eller gå med i Facebookgruppen ”Debate On” så du har koll på kommande debatter!

/Brit Stakston

Till toppen