JMWGolin söker PR-specialist

JMWGolin söker PR-specialist

Vill du vara med och skapa kommunikation åt några av världens mest spännande varumärken, som Heineken, Trygg-Hansa, Lidl, Microsoft, MAX Burgers och Zalando?

Bra, för nu söker vi PR-specialister som vill bli en del av oss på JMWGolin. Du har erfarenhet av att skriva, till exempel pressreleaser, artiklar och inlägg. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Intresse för influencers, sociala medier och trender i omvärlden är ett plus. Du har 1 – 3 års erfarenhet från PR- och kommunikationsarbete, eller har läst relevant utbildning. Vi ser också gärna att du är självgående och en prestigelös ”doer”, som är van vid högt tempo och att ta egna beslut.

Hos oss kommer du att jobba i en omtänksam, intensiv och prestigelös miljö, nära våra kunder och i team med projektledare, strateger och kreatörer. Du blir en del av en byrå som ständigt utvecklas, senast genom det egna produktionsbolaget Video Store. Vårt kontor ligger centralt på Kungsgatan 8 i Stockholm och för oss är hög närvaro viktigt, det blir både roligare och bättre då.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Vårda och stärka relationer med media och influencers
  • Hitta nyhetsvinklar och skriva pressmeddelanden
  • Researcharbete
  • Eventplanering
  • Pressutskick till influencers och media
  • Bidra och delta i kreativt arbete

Om JMWGolin

JMWGolin är en PR-byrå som förflyttar, stärker och vårdar våra uppdragsgivares viktigaste relationer genom kommunikation. Vi erbjuder expertkunskap och tjänster som varje modern marknadsavdelning behöver.

Välkommen med din ansökan till jobb@jmw.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Till toppen