JMW värvar byråchef från Westander

JMW satsar på att ytterligare fördjupa samspelet mellan digital kommunikation, PR och kreativitet. Som ett led i denna satsning rekryteras Markus Förberg till tjänsten som byråchef. Han kommer närmast från Westander.
-Jag är oerhört glad att ha Markus på plats. Han kommer att ha en central roll när det gäller att fortsätta utveckla byråns erbjudande för att tillsammans med våra kunder skapa smart kommunikation, säger JMWs vd Björn Mellstrand. JMW har visat vägen i PR-branschen genom att sätta kreativiteten och sociala medier på kartan. Nu får vi ytterligare resurser att utveckla JMW och förhoppningsvis fortsätta påverka branschen i stort.
En av Markus huvuduppgifter blir att säkerställa ett så bra samspel som möjligt mellan byråns olika specialistkompetenser inom digital kommunikation, PR och kreativitet. Han kommer även att ingå i ledningsgruppen tillsammans med bland annat mediestrategen Brit Stakston och CD Joakim Karlsson.

-Det är en fantastiskt rolig utmaning att få leda det dagliga arbetet på byrån. En av mina viktigaste uppgifter är att fortsätta rekrytera de vassaste och mest nyfikna talangerna till JMW för att fortsätta leverera smart kommunikation till våra uppdragsgivare.

Till toppen