JMW Talkshow?

Nu är det dags att ta nästa steg med utvecklingen av JMW och vår blogg. Som ett led i detta genomförde vi igår en första testsändning av JMW Talkshow med PM Nilsson från Newsmill som första gäst.

Tanken med JMW Talkshow är att regelbundet diskutera ett aktuellt ämne i kommunikationsbranschen med spännande personer. Varannan torsdag framöver kommer vi att sända dessa samtal och du som tittare är välkommen att delta, ställa frågor och kommentera genom att gå in på JMWs bambuserkanal. Inför programmen kommer vi också att på bloggen berätta om vem vi kommer att möta och vilket ämne som ska diskuteras. Då har du möjlighet att föreslå frågor.Om du har förslag på ämnen eller gäster som du tycker det vore spännande att höra oss samtala med så kan du lämna förslag genom att kommentera denna post.

Nätet kommer i allt större utsträckning bli rörligt. Idag finns tekniken att till en låg kostnad producera rörliga bilder. Idag finns uppkopplingarna som gör det möjligt att för det stora flertalet att titta på rörligt material utan att nätets kapacitet är ett hinder. Vi vill också genom JMW Talkshow visa vad det tillför det övriga kommunikationsflödet.

Björn Mellstrand

Till toppen