JMW rekryterar teknikexpert

Andreas1

JMW kommunikation rekryterar teknikexperten Andreas Zannin från Edelman Deportivo. Andreas har fram till nu varit ansvarig för Edelmans teknikerbjudande och arbetat stora varumärken som HTC, EOS och Renault. Andreas har en examen i Strategisk Kommunikation från Berghs och har tidigare varit PR-ansvarig på teknikföretaget Asus.

– JMW har många intressanta uppdragsgivare, speciellt inom teknik- och IT-segmentet, ett område som med tiden kommit att bli min hemmaplan. Min nya tjänst känns spännande och jag ser framemot att åstadkomma stordåd tillsammans med mina nya kollegor, säger Andreas Zannin.

På JMW tar Andreas rollen som PR-specialist inom tekniksegmentet. Andreas kommer främst att arbeta med Microsoft Sverige, en uppdragsgivare som samarbetat med JMW sedan 2009.”

– Andreas är precis en sådan talang som vi på JMW letar efter. Han har rätt inställning och ett genuint intresse för teknik samtidigt som att han brinner för bra kommunikation. Teknik och IT är definitivt ett av våra större kundsegment och vi ser att behovet i branschen bara växer. Med Andreas ombord står vi redo att ta oss an ännu fler uppdrag, säger Louise Leo, VD på JMW kommunikation.

 Andreas tillträdde sin roll på JMW i slutet av december 2016.

Till toppen