JMW hjälper Longboard.eu att rulla ut i Europa

Nu lanseras Longboard.eu och blir då Europas första longboardcommunity. JMW har fått uppdraget att göra pr för den nya europasatsningen.

För ett par år sedan fanns det inte någon svensk samlingsplats för longboardåkare och det var svårt att hitta bra brädor. De tre entreprenörerna Lars Mårelius, Markus Sundström och Stefan Wallström bestämde sig för att göra något åt saken och startade Longboard.se. Idag har sidan vuxit till att bli en stor och aktiv community, en välsorterad webbshop med intrimmad logistik och ett koncept klart att rullas ut i Europa.

– Vi väljer JMW tack vare deras kunnande inom sociala medier samt förståelse för vår verksamhet och ser nu fram emot att hitta en massa sköna människor utanför Sveriges gränser, säger Lars Mårelius, en av grundarna av Longboard.eu.

JMW kommer bland annat att arbeta med hur man kan utveckla communityn, medierelationer och idéer för hur man kan nyttja allt rörligt material till den sociala webben på den lanseringsturné som Longboard.eu genomför i juni runt Östersjön.

– Longboard.eu är en mycket spännande community som satsar lika mycket på att träffa sina medlemmar på nätet som i backen. De har hittat ett unikt sätt att bygga gemenskap på och vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med dessa hängivna entreprenörer, säger Björn Mellstrand, vd på JMW Kommunikation.

Till toppen