Godmorgon Almedalen 2 juli 2014

Godmorgon Almedalen sänds här och här finns allt material från Hej Digitalt samt även alla de andra inslagen från Godmorgon Almedalen. Länk till dagens avsnitt med Erik Wagner.

Programledare med mig idag är Erik Wagner, strateg IOGT-NTO  själv kallar jag honom folkrörelsestrateg och någon som alltid har människors gemensamma kraft att förändra som utgångspunkt. Han kan allt om sätt att organisera engagemang och dessutom med ett digitalt raster. Att han sen dessutom på fritiden startat och grundat förlaget Idealistas är ett extra bonus. Han har genom åren varit en mycket uppskattad gäst i Godmorgon Almedalen och klart det är hans tur att vara programleda i år.

Vi tittar närmare på de olika submötesplatser som finns i Almedalen, Hej Digitalt är ju en sådan arena och det finns många fler. På plats möter vi Agnes Gidlund från Botkyrka kommun som berättar om deras koncept med #oväntademöten och vi får veta mer om Ideella trädgården av Elin Aronsson från Socialforum.  Vi får också veta en del om Miljöpartiets egna tankar om sina valframgångar, hos oss på plats finns partisekreterare Anders Wallner och kampanjstrategen Emma Rung. Av dem kan vi alla lära oss något av hur man arbetar medskapande. Dessutom deltar Alexander Mason från Cision för att reda ut begreppet content marketing.

/Brit

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen