Claes Nyberg till JMW

Lärarförbundets tf presschef Claes Nyberg börjar i januari på JMW kommunikation. Han kommer att ytterligare stärka JMWs erbjudande inom medierelationer och opinionsbildning.

Claes Nyberg börjar på JMW som seniorkonsult i januari 2012. Han kommer närmast från Lärarförbundet där han har varit tillförordnad presschef under två år. Tidigare har Claes bland annat varit ordförande för Sveriges Förenade Studentkårer och Stockholm Pride, service manager på Arlanda Express och verksam som organisationskonsult.

– JMW kändes för mig som ett naturligt steg i min utveckling då de framgångsrikt lyckas med att förena PR med aktiverande kreativ kommunikation. De har också en intressant mix av kunder som jag ser fram emot att få arbeta med, säger Claes Nyberg.

– Jag är glad över Claes blir en del av JMW-gänget. Claes kommer inledningsvis främst att stärka vårt erbjudande inom medierelationer. Med hans gedigna erfarenhet från intresseorganisationer och opinionsbildning stärker vårt erbjudande, säger Björn Mellstrand, vd JMW.”

Till toppen