Brit Stakston börjar på JMW

Brit

JMW kommunikation rekryterar toppkonsulten Brit Stakston. Brit kommer att förstärka JMW inom corporate communications och employment branding.

– Jag har haft ögonen på Brit sedan slutet av 1990-talet. Så det är kul att kunna få med henne i vårt lag. Brits förmåga att skapa spännande konstellationer och nya samarbetsformer som inspirerar och driver framåt är en förmån att kunna förstärka byrån med. Den typ av breda kunskap och erfarenhet Brit har efterfrågas av många uppdragsgivare idag, säger JMWs vd Björn Mellstrand.

Brit kommer närmast från ett uppdrag som PR-konsult på Prat PR. Övriga meriter är projektledarskapet för Energi i Skolan där hon arbetat med att öka unga människors kunskap om energi i ett uppdrag för energibranschen och Energimyndigheten. Till tidigare meriter hör också arbetet som Informations- och kanslichef för Centrum för Internationellt Ungdomsutbyte. Brit har ett stort nätverk inom nationella och internationella myndigheter, organ inom utbildnings- och energiområdet samt en bred projektledarerfarenhet. Brits breda erfarenhet av strategisk rådgivning i kommunikationsfrågor, utbildningsfrågor och CSR-frågor kommer att stärka JMWs profil inom corporate communication och employer branding.

Till toppen