Vill du växa och utvecklas hos oss i höst?

prakti

Vill du göra praktik hos oss i höst? Då kanske det är dig vi letar efter. Just nu söker vi två-tre personer som vill ha en utvecklande praktik inom ramen för sin utbildning. En praktik där man är med på riktigt. Under de senaste åren har vi haft förmånen att ha praktikanter från högskolor, universitet och yrkesförberedande utbildningar i hela landet. Och vissa har gjort så bra ifrån sig att de blivit kvar.

Andreas, Shira, Martina, Jonas och nu senast Erik har alla börjat sin JMW-resa i praktiken för att sedan göra sig oumbärliga. Så praktiken kan leda till jobb.

Vad kan vi erbjuda? En riktigt bra praktikplats där du kommer att utmanas och utvecklas. Vi kommer att ta väl hand om dig. Vad är viktigt för att ha en lyckad praktik hos oss? Du ska vilja vara med på riktigt. Du ska vara prestigelös, nyfiken och vilja lära dig nya saker. Du kommer få ett stort förtroende och ansvar vilket ställer krav på struktur. Du ska trivas i en snabbrörlig miljö där du får jobba med drivna kollegor som vill göra bra kommunaktion. Och vi ser gärna att du också vill lära oss nya saker. En längre praktikperiod är ett plus.

Under de senaste åren har det varit allt ifrån origami till italienska, från småkakor till träningstips och insikter om de hetaste Snapchattarna. Och mycket mer.

I höst vill vi välkomna två-tre praktikanter. Om ovan lockar dig får du gärna skicka ett mejl eller på valfritt sätt ta kontakt med mig.

PS. Jag har också lovat att hjälpa en av våra uppdragsgivare att hitta en praktikant. Hen får gärna ha ett stort träningsintresse, gilla digital kommunikation och vilja jobba nära en riktigt vass kommunikationschef. Är det du? Hör av dig.

 

Till toppen