Vill du bli en av oss?

Vi vill bli fler. Vi söker duktiga PR-konsulter som kan vara med och utveckla våra kunders kommunikation.

JMW är en PR-byrå som präglas av nyfikenhet.
Vår verksamhet cirkulerar kring tre nav – sociala medier – traditionell pr – kreativitet.
Vi mäter oss på två saker: kreativ höjd och att vi når uppsatta mål.
Vi är ett gäng som gillar utmaningar och löser oftast våra uppdragsgivares utmaningar tillsammans.

ERFAREN PR-KONSULT 
Just nu söker vi en erfaren kommunikationskonsult som kan medierelationer för IT-företag och är en flyhänt skribent. Du ska gilla teknik. Du ska vilja ha den senaste mobiltelefonen. Älska att pröva nya applikationer. Gå igång på nya prylar och nya tjänster, främst därför du ser möjligheterna till PR och hur man kan använda dem för kommunikation. Vi tror att du lever och andas sociala medier. Du bloggar säkert. Och twittrar. Du funderar säkert över de möjligheter och utmaningar det nya medielandskapet innebär för våra uppdragsgivare. Du vill flytta gränserna för hur företagen arbetar med PR

JUNIOR PR-KONSULT
Dessutom söker vi en junior PR-konsult som gillar medierelationer har ett stort ordningssinne. Du ska tycker om att skriva så att andra förstår. Du ska brinna för att bli en fullfjädrad PR-konsult. Du ska gilla och förstå utmaningarna som finns i det nya medielandskapet.

DIN INSTÄLLNING
För att jobba på JMW krävs att du är nyfiken. Du vill hela tiden lära dig nya saker och dela med dig av din kunskap. Hungern att göra bra resultat för våra uppdragsgivare ska prägla dig. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har en ödmjuk inställning till dina kollegor och dina uppdragsgivare.

Skicka ett brev till mig och berätta varför du är rätt för JMW och varför JMW är rätt för dig och bifoga ditt CV. Maila ditt brev och CV till bjorn.mellstrand(a)jmw.se.

PS. Vi gillar överraskningar. DS

Till toppen