Vi söker en senior kommunikationsrådgivare

JMW växer. I dag är vi 27 medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Det vi har gemensamt är att vi är nyfikna, prestigelösa och resultatfokuserade. Vi jobbar med uppdragsgivare inom flera olika branscher, både från offentlig verksamhet och det privata näringslivet. Allt fler uppskattar vårt erbjudande av PR-tjänster med en hög kreativ höjd som utnyttjar kraften i det nya medielandskapet. JMW erbjuder en dynamisk arbetsplats med intressanta uppdrag och uppdragsgivare.

Nu söker vi en driven senior kommunikationsrådgivare/projektledare, främst för våra offentliga uppdrag. Du ska ha minst fem års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med PR och kommunikation från PR-byrå eller kundsidan. Du bör ha parti- eller sakpolitisk erfarenhet. Arbetsuppgifterna består främst av rådgivning och projektledning. Du bör vara strukturerad, strategisk och noggrann.

En vass penna är en förutsättning. Gedigen erfarenhet av kriskommunikation är en fördel.

Skicka din ansökan till bjorn.mellstrand(a)jmw.se, senast den 31 augusti. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till mig Björn Mellstrand, 08 53 48 07 55

UPPDATERING

Vänligen notera att ansökningstiden till denna tjänst har gått ut. Är du intresserad av att jobba på JMW är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen