Tack Anna-Lena, välkomna Kristina, Canan, Catharina, Emma, Joakim, Suss och Anders.

2011 har startat intensivt. Flera nya ansikten har förstärkt vårt gäng, vilket ytterligare förbättrat och breddat vårt erbjudande.

Vi har under de senaste månaderna rekryterat Kristina Hagbard, som närmast arbetat som kommunikationskonsult i egen regi och dessförinnan som globalt PR-ansvarig för Absolut Vodka, Canan Yaser, som närmast kommer från Zap-PR men också har erfarenhet från informationsarbete inom försvaret, Catharina Hammar, som närmast kommer från Hill & Knowlton, Emma Håkansson, som närmast kommer från Informedia, samt Joakim Johansson, som kommer direkt från Linnéuniversitetet. Vårt team har också förstärkts med Suss Forssman Thullberg, som bland annat varit kommunikationschef inom skola och utbilding. Dessutom har Anders Stén, kreatör med specialistkompetens inom webbproduktion, flyttat in hos oss.

Snart är det åtta år sedan Anna-Lena Wallén och jag startade JMW. Tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare har JMW utvecklats till en av Sveriges främsta PR-byråer, vilket utmärkelsen till Årets Byrå förra året bekräftade.

Efter snart två decennier som PR-konsult har nu Anna-Lena bestämt sig för att lämna vår bransch och återgå till friskvård och hälsa, där hon en gång startade sin yrkeskarriär. Under våren startar hon upp ett nytt företag inom motion och viktkontroll. Under Anna-Lenas ledning startar Curves sitt första gym i Stockholms innerstad.  Igår, 8 februari, gjorde Anna-Lena gör sin sista arbetsdag på JMW.

Personligen vill jag passa på att tacka Anna-Lena för vårt samarbete under de gångna åren. Vi två har kompletterat varandra på ett givande sätt. Jag är stolt över resultatet av vår gemensamma insats.

Tack.

Björn Mellstrand

Till toppen