SPINNGALAN 2007 – De glömde tala om att man skulle ha campingstolen med sig

Att behöva stå sig igenom en och en halv timmes lång prisutdelning med endast en drink som tog slut efter dryga halvtimmen var kanske inte det roligaste jag gjort. Tur att jag inte hade högklackat. Att man sedan inte såg någonting av vare sig konferencier eller vinnare gjorde inte saken bättre men så blir det kanske bara om man själv är 1,56 cm och alla som står framför en i lokalen är dryga 1,80 cm.

Efter prisutdelningen såg jag fram emot en härlig middag vid sittande bord – men tji fick jag. Vid buffén som serverades nere på Caféet visade det sig snart att det var först till kvarn gällde om man skulle få sitta ner och äta. Ett tips till arrangören – se till att det finns bord åt alla till middagen nästa år. Jag vill dock påpeka att buffén var jätte god och Robyns uppträdande var kanon.

Betyg: 2,5 campingstolar

LIÖ

Till toppen