Spellista november – 14 N° 11

Förra månaden outade jag mig själv som en av byråns ”mood managers” och bjöd på oktobers spellista. Som vanligt tvingades sedan mina kollegor att lyssna på den om och om igen. Men ny månad innebär en ny spellista. Vi vänder blad och kontorsdansar vidare till nya toner.

Listan för november har, inte helt oväntat, fått namnet 14 N° 11. Den är överraskande ljus och poppig med tanke på att november hittills bara bjudit på två (!) soltimmar. Listan är, likt min nuvarande sinnesstämning, fortfarande i förnekelse och vägrar tror att det är så här mörkt det kommer att vara nu i tre månader framöver.

På novemberlistan hittar vi senaste singeln ”Encore” från Ji Nilsson. En låt som jag i princip lyssnat på varje dag sedan den släpptes i mitten av oktober. Ett efterlängtat släpp efter sommarens fullträff ”Heartbreakfree” som självaste Gwen Stefani sägs ha plagierat. Uuups! På listan hittar du även första singeln från Belle & Sebastians kommande album som släpps i januari nästa år. I förrgår släpptes även video till ”The Party Line”. Hoppas på en singel till innan året är slut. Den mest dansanta låten på listan är Say Lou Lous ”Games for Girls”. Ett samarbete med norska discooraklet Lindstrøm. Min absoluta favorit på listan är dock den Nyzeeländska trion Yumi Zoumas nya singel ”Alena”.

Enjoy!

Tidigare listor:
14 N° 10
14 N° 09
14 N° 08
14 N° 07
14 N° 06
14 N° 05
14 N° 04
14 N° 03
14 N° 02
14 N° 01

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen