Sweden social web camp – day 1

Dag 1 av Sweden social web camp, SSWC bestod av en längre bussresa som mest ägnades åt jobb för egen del. I ljummet regn väntade vi sedan på en färja som tog oss ut till det oerhört vackra naturreservatet på Tjörn Tjärö. Vi möttes av musik och en strålande glad Thomas Wennström. Bara det mottagandet visar på andan över initiavet. Helt underbart galet alltihop.

Incheckning i Veidekketältet där vi sedan fotograferades av födelsedagsbarnet Gitta Wilén. Det är också tältet där alla sessioner presenteras på ett schema som hela tiden fylls på och de större samlingarna sker. Sedan var det minglande fram till 20-tiden då Thomas och Kristin Heinonen hälsade oss välkomna till rungande varma applåder som gjorde dem båda tårögda. Välförtjänt uppskattning från oss alla och sedan var det dags för grillmiddag och festande så länge man orkade (ryktet säger att de sista la sig vid 5-tiden).

Sov väldigt gott i min lilla vedbod och frukost har intagits i bedövande vacker omgivning.

Nu är det dags för att prioritera bland de över 50 sessioner som föddes under gårdagkvällen. Det här är kompetensutvecklingstid till 1000% jag kan inte undra över att inte fler branschkollegor från de större byråerna är här….

Kommer komplettera med  bilder och länkar men uppkopplingen här ute är inte den mest stabila…

/Brit Stakston

Till toppen