Psst…

JMW fyllde 10 år idag, vilket är fantastiskt roligt! Björn Mellstrand vår VD är utomlands och de 10 åren kommer nog firas på lite olika sätt så snart han är hemma igen. Ser framemot att läsa Björns egna reflektioner av det JMW han byggt upp och som idag är ett stort team av fantastiska medarbetare och uppdragsgivare.

Har varit med på resan sedan juli 2007 och skrev vid årssskiftet en serie bloggposter som summerade sociala medieutvecklingen 2007-2012 i Sverige. Den resan år för år är också en del av JMWs arbete under den tidsperioden.

Ett litet försmak på Björns tankar kommer här genom att ni kan kolla på vårt födelsedagssnack när vi fyllde 5 år. Otroligt roligt att höra Björn fundera över de år som vi nu alltså har bakom oss…..dessutom jätteroligt att minnas den där bambuser- och socialamediefebriga tiden! Tänk idag när allt är integrerat vad mycket som hänt och delvis förändrat pr-branschen. Och samtidigt inte. Det handlar ju om kommunikation och nyfikenhet. I klippet ser vi inte bara Björn berätta om det utan också Anna-Lena Wallén som är W:et i JMW som sedan dess gått vidare och även Ann-Sofie Halling som varit med under hela resan och fortfarande arbetar på JMW.

Stort tack Björn för att du startade JMW! En rolig resa har vi bakom oss och ja, vad säger du, fem år framåt hur ser det ut då? Du får väl bambusa dina tankar när du väl landat!

Brit Stakston

Det här är inlägg 69 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar. 

Till toppen