Program för socialamediakuten och JMW-talkshow i Almedalen

Snart dags för politikerveckan i Almedalen med fler än någonsin och galet brett utbud av seminarier, debatter och mingeltillfällen. Vi är som sagt på plats med socialamediakuten och daglig livesänd talkshow.

Upplägget för vårt arbete är enkelt och tydligt. Vi vill visa upp vad alla andra gör och vi kommer följa onlinesamtalen om Almedalen dygnet runt. Vi kommer också komma med en massa tips och trick för att komma igång alternativt optimera sitt användande av sociala medier. Realtidscaset politiken är en dröm att applicera på sociala medier. Här finns en guldgruva av misstag och framgångar att resonera runt. Våra erfarenheter samlas i bloggposter och presenteras via analyser och intervjuer med gäster  i en livesänd talkshow klockan 08.30 varje dag under hela politikerveckan. Det finns inte en tweet vi kommer att missa ; )

Moderator för talkshowen är Joakim Jardenberg, jag medverkar som ständig panelmedlem och med oss har vi minst två gäster varje dag. Självklart gör Björn Mellstrand ett gästinspel under veckan. Teamet från JMW på plats består bland annat Nikke Lindqvist, Niclas Strandh, Tove WidemarFredrika Fredmark och Ann-Sofie Halling.

Hör av er om ni vill medverka i talksshowen eller dagens spaningar! Arrangerar ni något som ni vill vi ska känna till och komma förbi under dagen för att göra inslag i talkshowen dagen efter så tipsa oss om det.

Ni kan också spana in sändningen på plats genom att äta frukost med oss! Vi sänder från Café Milagro, Stora torget 18 i Visby.

Under dagarna kommer vi vara mobila och hjälpa till med alla akuta sociala mediefrågor samt göra de intervjuer som vi sedan lyfter in i talkshowen. Vi kommer att vara synliga tack vare vår fina t-shirts med räddningsfågeln : ) och Björn Falkevik med sin kamera lär vara svår att missa.  Så ta chansen prata med oss, det är bara att stoppa oss när ni ser oss i vimlet!

Har ni i sista stund insett att ni glömt boka ett kamerateam för livesändning eller fått riktigt heta panelmedlemmar som det vore synd att missa dokumentera för internt bruk? Vi har fortfarande slots över i vårt schema för sådant, hör av er till mig för offert.

Vi ser framemot att träffas och vi ska jobba hårt för att  visa upp allt fantastiskt som händer i Almedalen även för de som inte har möjlighet att vara på plats. Förr året lyckades Almedalen nå utanför ön tack vare twitter. I år kommer det nå nya nivåer tack vare sociala medier och mycket rörliga bilder!

Vi ses! Och glöm inte kolla in oss här, klockan 09.00, söndag-söndag 4 – 11 juli 2010.

/Brit Stakston

Till toppen