PR-manager sökes till Microsoft och JMWGolin

PR-manager sökes till Microsoft och JMWGolin

Microsoft är en av våra största och roligaste uppdragsgivare som vi arbetat med under flera år. Under den tiden har delar av arbetsgruppen i perioder suttit på plats vid Microsofts svenska huvudkontor. Nu söker vi nästa PR-manager som vill bli en del av Microsoft och JMW.

Är det dig vi söker?

Om dig:
Du gillar teknik och har jobbat med PR/kommunikation i minst tre år (mer erfarenhet är meriterande). Prestigelös, ambitiös, social och trygg är ord som andra använder när de beskriver dig. Du trivs i en snabbrörlig miljö som uppmuntrar eget ansvar och möter nya utmaningar med både energi och nyfikenhet. Du är en lagspelare med förståelse för digital kommunikation och som kan skriva enkelt om svårt.

Om rollen:
Du kommer att jobba på ett av världens mest spännande företag. I rollen är du pressansvarig och sköter medierelationer. Du är duktig på att skriva och du kommer också att leda stora som små projekt och skapa synlighet för Microsoft i nationell media. Målet är att vårda och stärka relationer med media och influencers, stötta och etablera Microsofts talespersoner, och bidra till ett långsiktigt varumärkesarbete genom strategisk PR.

Avdelning: Communications
Rapporterar till: Communications Lead
Arbetstid: Heltid

Märk din ansökan med “PR-manager Microsoft” och maila till jobb@jmw.se senast den 22 januari 2021.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen