Nya kunder för JMW

    

     

PRESSRELEASE

JMW avslutade förra året med ett antal nya kunder. Några av dem är Energizer, Sloveniens Turistbyrå, barnrättsorganisationen Plan Sverige och Sandå Måleri.

Sandå Måleri som är Sveriges största måleri- och golvkoncern är ett brett pr-uppdrag med många spännande dimensioner:

– Vi valde JMW för att PR inte bara handlar om pressmeddelanden och att deras kompetens inom employer branding var helt rätt för oss.  Vi vill också ha en byrå som var lagom stor så vi inte blev en allt för liten kund. Sen handlar det förstås alltid också om rätt personkemi, säger Nina Westgerd, marknadschef Sandå Måleri.

Plan är en internationell barnrättsorganisation som arbetar för och tillsammans med de mest utsatta barnen i världen. Plan möjliggör att 13 miljoner barn och deras familjer själva kan påverka och förbättra sin livssituation. Plan Sverige startade sin verksamhet 1997 och är Sveriges fjärde största insamlingsorganisation med över 80 000 engagerade fadderfamiljer. Plan Sverige genomför tillsammans med TV4 den årligen återkommande tv-satsningen Faddergalan.

– Arbetet med Plan har lett till att JMW som byrå har ett fadderskap och att även många av medarbetarna har skaffat sig egna fadderbarn. Ett viktigt sätt för oss att i vår dagliga verksamhet få in andra perspektiv av hur människors rättigheter hanteras, säger Björn Mellstrand, vd JMW Kommunikation.

För mer information:

Björn Mellstrand, vd JMW kommunikation, 0708 14 79 00

Brit Stakston, projektledare för Plan Sverige, Sandå Måleri, 0733 83 33 66

Nina Westgerd, marknadschef, Sandå Måleri, 08-714 3501

Till toppen