Maria Hazard till JMW

Maria_Hazard

JMW har rekryterat Maria Hazard som projektledare, senast PR-konsult på Westander. Hon har flerårig erfarenhet från PR-branschen och har arbetat med uppdragsgivare från både offentlig sektor och från näringslivet.

– Vi fortsätter att utveckla och fördjupa JMW:s erbjudande. Marias breda kompetens inom flera olika sakfrågor gör att hon kommer att kunna gå direkt in i flera av våra projekt och skapa nytta för våra uppdragsgivare. Med Marias driv och förhållningssätt kommer hon att bli en förstärkning av JMW-laget, säger Björn Mellstrand, vd på JMW.

Maria har de senaste fem åren arbetat som PR-konsult på PR-byrån Westander. Tidigare har hon arbetat på Sveriges ambassad i Manila, Filippinerna, samt varit verksamhetsledare för Röda Korsets Jourhavande kompis. En av Marias huvuduppgifter blir att projektleda och förstärka uppdrag såväl inom offentlig sektor som konsumentprodukter.

– JMW har ett nyfiket förhållningssätt till PR som jag tilltalas av. Jag ser fram emot att få arbeta i gränslandet mellan digital kommunikation och traditionell PR, och där är JMW en av de ledande byråerna, säger Maria Hazard.

JMW är en nyfiken och kreativ PR-byrå som arbetar med smart kanaloberoende kommunikation. Företaget har för närvarande 28 medarbetare, bland uppdragsgivarna finns Microsoft, The Absolut Company, OLW, Hemnet och 3M. JMW grundades 2003 av Björn Mellstrand.  I dag ägs JMW av Björn Mellstrand, Joakim Karlsson och Brit Stakston.

Till toppen