JMW rekryterar PR-talang och reklamfotograf

JMW förstärker byrån med två juniora konsulter och rekryterar PR-talangen Martina Larsson  och reklamfotografen Anders Widlund. Samtidigt som JMW stärker sitt erbjudande inom bild-PR.

Vi är inne i en spännande fas och har under de senaste månaderna fått ett utökat förtroende hos flera av våra befintliga samtidigt som vi fått några nya spännande uppdragsgivare. Martina och Anders är två bra rekryteringar som passar perfekt i JMW-gänget, säger JMWs VD Björn Mellstrand. 

Martina Larsson, som började redan i januari, kommer senast från Rikspolisstyrelsen och har tidigare gjort praktik på JMW. Martina har en utbildning i Strategisk kommunikation och PR från Berghs.

Anders Widlund har nyligen tagit en examen i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet och har en flerårig erfarenhet som reklamfotograf. Anders kommer arbeta som juniorkonsult och utveckla vårt erbjudande inom bild-PR.

– Bilden som bärare av nyheten blir allt viktigare i våra uppdrag. Med rekryteringen av Anders stärker vi vårt erbjudande inom bild-PR och säkerställer att vi tänker bilder i alla delar av våra uppdrag säger Björn Mellstrand.

martinawidlund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för våra senaste nyheter, spaningar och tips.

Till toppen