JMW rekryterar Gustav Ahlsson

Gustav Ahlsson

JMW förstärker och breddar sitt erbjudande. Nu förstärks Public Affairs-teamet genom rekryteringen av Gustav Ahlsson.

Gustav Ahlsson har en bakgrund som jurist med en gedigen politisk erfarenhet från arbete i riksdagen och inom regeringskansliet med förhandlingar och politiskt beslutsfattande på högsta nivå. Senast kommer han från en tjänst som politisk rådgivare åt Alliansregeringens handelsminister.

Under sina drygt sju år på Utrikesdepartementet arbetade han främst med handelsfrågor och var politiskt ansvarig för UD:s arbete med och utvecklandet av CSR och hållbarhetsfrågor. Han var även politiskt ansvarig för Mellanöstern, Nordafrika- och EU/Europa-frågor, för främjandet av kreativa näringar, hälso- sjukvård, livsmedel och miljöteknik.

– Vi ser en ökad efterfrågan inom hållbarhet och PA-området och jag är övertygad om att Gustav Ahlsson med sin unika kompetens, erfarenhet och personlighet kommer att vara en viktig kraft för att ta bredda JMW:s verksamhet. En verksamhet som omfattar både svenska och internationella uppdragsgivare. Gustav kommer att gå in i befintliga projekt och initiera nya tillsammans med våra PA-specialister Annika Hiltunen och Ina Zackari-Näär, säger Louise Leo, vd på JMW.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta hos JMW, ett företag som är kreativt och nytänkande samtidigt som det finns en gedigen erfarenhet med många och intressanta uppdragsgivare. För mig är JMW inte en PR-byrå som vilken som helst, det finns en varm och mänsklig dimension i arbetet och hos personalen – där ledorden är kreativitet och nyfikenhet. Det passar mig väldigt väl som person och jag kommer att ta ansvar för att bidra till att utveckla verksamheten, särskilt på PA-området, säger Gustav Ahlsson.

Till toppen