Den här bloggposten vaccinerar ytterligare 95 barn

”Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Bli Världsförälder du också!”

Texten är en del i den bloggkampanj som UNICEF just nu genomför. För varje bloggpost som publiceras  inom kampanjen skänker Apotek Hjärtat 95 vaccin mot stelkramp. Vill du också med en enda bloggpost vaccinera ytterligare 95 barn kan du göra det här.

Jag har varit Världsförälder i många år och har nu sedan ett knappt år förmånen att få jobba med UNICEF som en av JMWs uppdragsgivare. Jag är förstås stolt över alla våra uppdragsgivare men det UNICEF gör varje dag för barn runtom i världen – det är något alldeles extra. Bli Världsförälder idag och bli en del av arbetet för barns rättigheter – världen om, året runt.

/Brit Stakston

P.S. Missa inte Humorgalan på tisdag 1 maj, TV4 kl 20.00.

Till toppen