Är du nästa PR-manager på Microsoft och JMW?

IMG_1855

Microsoft är en av våra största och roligaste uppdragsgivare som vi arbetat med under flera år. Under den tiden har delar av arbetsgruppen i perioder suttit på plats vid Microsofts svenska huvudkontor. Nu söker vi nästa PR-manager som vill bli en del av Microsoft och JMW. Är det dig vi söker?

Om dig:

Du gillar teknik och har jobbat med PR/kommunikation i minst tre år (mer erfarenhet är meriterande). Prestigelös, social och trygg är tre ord som andra använder när de beskriver dig. Du trivs i en snabbrörlig miljö som uppmuntrar eget ansvar och möter nya utmaningar med både energi och nyfikenhet. Du är en lagspelare med förståelse för digital kommunikation och som kan skriva enkelt om svårt.

Om rollen:

Du kommer att jobba på ett av världens mest spännande företag. I rollen är du pressansvarig och sköter medierelationer. Du kommer också att leda stora som små projekt och skapa synlighet för Microsoft i nationell media. Målet är att vårda och stärka relationer med media och influencers, stötta och etablera Microsofts talespersoner, och bidra till ett långsiktigt varumärkesarbete genom strategisk PR.

Avdelning: Communications

Rapporterar till: Communications Lead

Arbetstid: Heltid

Språk: Engelska och svenska (ytterligare språk är meriterande)

Tillträde: Oktober (eller så snart som möjligt)

Är du intresserad? Skicka ett mejl till thomas.hansen@jmw.se och märk mejlet med ”Ansökan: Microsoft”. Vi träffar kandidater löpande fram till att en person rekryterats.

 

Till toppen